Ενώ ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μπροστά στο μωρό τους στα Γλυκά Νερά, οι εξελίξεις «τρέχουν» για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα, τον Μάιο του 2021. Όπως δημοσιεύει η Sun δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του πιλότου, για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού. Το κοριτσάκι, σήμερα, δύο χρόνια από τη δολοφονία της μητέρας του, ζει με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της, στις Φιλιππίνες.
Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι Έλληνες παππούδες της Λυδίας -και γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- θα μπορούν για μία ώρα κάθε εβδομάδα, να επικοινωνούν με την μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης είπε ότι η εξέλιξη αυτή «είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη».Όλα αυτά, την ώρα που ο πιλότος έχει ξεκινήσει προσπάθεια να μειωθεί η ποινή του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.