Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τμήμα οδηγήθηκε μία μητέρα η οποία κατηγορείται ότι κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι κι έφυγε. Τα δύο μικρά άρχισαν να φωνάζουν και για καλή τους τύχη τούς άκουσαν οι γείτονες και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δύο παιδάκια ηλικίας 5 και 8 ετών ήταν κλεισμένα μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και η μητέρα κατέληξε στο αυτόφωρο κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με το Star, πριν από τρεις μέρες είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία παρόμοιο περιστατικό στο Ψυχικό, όπου ένας 42χρονος πατέρας άφησε μόνο του στο σπίτι το 7χρονο παιδί του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η μητέρα έλειπε από το σπίτι και είχε αφήσει το παιδί στον σύζυγό της. Εκείνος όμως το άφησε μόνο του, κλείδωσε κι έφυγε. Το παιδάκι άρχισε να κλαίει και να φωνάζει με αποτέλεσμα οι γείτονες που το άκουσαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης – Ψυχικού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Χθες, έγινε γνωστό ότι ένα ζευγάρι αλλοδαπών εγκατέλειψε τα παιδιά του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στα Πατήσια. Οι Μαροκινοί άφησαν τα δύο παιδιά ηλικίας 3 και 6 ετών και σ' αυτήν την περίπτωση συνέβαλαν τα μέγιστα οι γείτονες. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μετά από τις καταγγελίες, συνέλαβαν έναν 36χρονο και την 27χρονη σύντροφό του, σχηματίζοντας σε βάρος τους δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων τα δύο παιδιά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.