Στιγμές τρόμου βίωσε το απόγευμα της Δευτέρας (13/3) στο σπίτι της στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, μια 59χρονη, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 48χρονος συγκάτοικός της τής έριξε εύφλεκτο καυστικό υγρό, ενώ στη συνέχεια την απειλούσε κρατώντας έναν αναπτήρα. Ο δράστης απαγόρευσε μάλιστα στη γυναίκα να βγει από το σπίτι.
Πληροφορίες που επικαλείται το thestival.gr αναφέρουν πως ο 48χρονος έριξε στη γυναίκα με οινόπνευμα και νέφτι. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 48χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και ένας ελβετικός σουγιάς. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
- Διαδοχικοί σεισμοί στην Κρήτη: Περιπολίες από πυροσβέστες στο νησί - Η πρώτη εκτίμηση Παπαδόπουλου
- Η σφαγή σε ντίσκο του Πειραιά από το 1991: Έγινε για ένα... σκούντημα
- Όταν ο παππούς «Τσιτσιπάς» έπαιζε στο Μουντιάλ: Η πορεία και το χρυσό στους Ολυμπιακούς
- «Μας έκανε μπαρότσαρκα να δείξει τις νέες παραλαβές»: Τι δουλειές έκαναν 5 καλλιτέχνες πριν τους γνωρίσουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.