Παραλίγο τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στον Ασπρόπυργο όταν μετά από κλήση, στις 21:00, για ληστεία που δέχθηκε η αστυνομία για την περιοχή των Νεόκτιστων στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ωστόσο κατά τη διάρκεια λήψης καταθέσεων δέχτηκαν ξαφνικά πυροβολισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν 15 πυροβολισμοί και μάλιστα η μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κράνος ενός αστυνομικού και καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του αστυνομικού που βρισκόταν δίπλα. Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
- Εφημερία 120 ωρών: Γιατρός κατέρρευσε μετά από 5 μέρες νον στοπ - «Επικοινωνιακά τεχνάσματα», λέει ο Γεωργιάδης
- Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Παρίσι έχει ένα κάπως ερωτικό όνομα
- Το άγνωστο guest της Γιαννακοπούλου στο «Λόγω Τιμής» – Όταν μοιραζόταν το ίδιο πλάνο με τον Πυρπασόπουλο
- Ο ΕΟΦ «εξαφανίζει» 5 γνωστά προϊόντα από την αγορά: Δείτε ποια είναι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.