«Διαβάζοντας» τα δείγματα της δημοσκόπησης του ΣΚΑΪ κι «αποκρυπτογραφώντας» τη... μεγάλη εικόνα ο Αρης Πορτοσάλτε με αφορμή το ερώτημα «ποια κυβέρνηση έχει τη μεγαλύτερη πολιτική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων» με το 51% να απαντά «διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις», εξήγαγε το συμπέρασμα ότι αυτοί που πήγαν στο συλλαλητήριο δεν κατέβηκαν στους δρόμους γιατί πενθούσαν τους νεκρούς της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, αλλά για άλλα, δικά τους αιτήματα.
«Εχουμε μια κρατική εταιρεία που εξακολουθεί να δουλεύει με την αντίληψη αυτή. Αυτό να το κρατήσουμε, γιατί πάνω σ' αυτόν τον πίνακα (σ.σ.: o πίνακας της δημοσκόπησης παρακάτω) θα οικοδομήσουμε το πολιτικό σκέλος. Εγινε μια διαδήλωση. Πόσοι ήταν στους διαδηλωτές μέσα αυτοί που θρήνησαν πραγματικά τους επιβάτες και ειδικότερα τους νέους; Γιατί το υπόλοιπο ήταν ένα καπέλο, στο να μείνει αυτό που λέει το 51%. Οτι δηλαδή δεν θα αλλάξουμε το πρόβλημα. Είναι και κομματικό και συνδικαλιστικό καπέλο. Υπήρχε και σχετικό αίτημα στην διαδήλωση. Να μην μπουν σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να γίνει αξιολόγηση...»

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.