Μενού
peripoliko
Περιπολικό | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για έναν φάκελο που φέρεται ότι περιείχε σφαίρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο φάκελος εστάλη στο σπίτι στελέχους δημόσιας υπηρεσίας.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε έναν φάκελο που είχε αφήσει άγνωστος στο γραμματοκιβώτιο της κεντρικής εισόδου της πολυκατοικίας. Μάλιστα, στην κάτω δεξιά πλευρά του, με μαύρα κεφαλαία γράμματα αναγραφόταν το όνομά της.

Φερόμενος ως αποστολέας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ήταν το όνομα «Σόλων Αγαπητός», με ταχυδρομική διεύθυνση στην περιοχή του Ιλίου. Στη συνέχεια, όταν η γυναίκα άνοιξε τον φάκελο διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε ένας άλλος, μικρότερος φάκελος, που περιείχε ένα φυσίγγιο των 45 χιλιοστών.

Η γυναίκα, που εργάζεται ως διευθύντρια υπηρεσίας στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Εμπορίας, ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που μετέβη στο σπίτι της. Οι ύποπτοι φάκελοι και το φυσίγγιο κατασχέθηκαν και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Την προανάκριση διενεργεί η κρατική ασφάλεια.