Μενού
tefaa - katarreysi orofis
Κατάρρευση οροφής στο ΤΕΦΑΑ | Facebook
  • Α-
  • Α+

Στιγμές τρόμου βίωσαν φοιτητές, καθηγητές και επισκέπτες στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΠΚΑ), όταν και αντίκρισαν ότι τμήμα από ταβάνι σε κεντρικό διάδρομο του Τμήματος είχε καταρρεύσει και έπεσε στο πάτωμα. Οι φωτογραφίες έκαναν γρήγορα τον κύκλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς όπως μπορεί να φανεί από τις φωτογραφίες, το κομμάτι που ξεκολλήθηκε από το ταβάνι του τμήματος ήταν αρκετά μεγάλο.

Παρά την έκταση της ζημιάς, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ούτε φοιτητές, ούτε καθηγητές του τμήματος. Το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση της σχολής και πιο συγκεκριμένα του Κοσμήτορα, ο οποίος με σχετική του ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι την ημέρα της Παρασκευής (17/3) τα μαθήματα στο κτίριο Β, όπου σημειώθηκε η κατάρρευση, θα ακυρώνονταν για την ασφάλεια φοιτητών και καθηγητών.

tefaa - katarreysi orofis
Κατάρρευση οροφής στο ΤΕΦΑΑ

Η ανακοίνωση της σχολής:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Κτήριο Β (Μεγάλο Αμφιθέατρο, αίθουσες 3,4,5, Εργαστήρια) λόγω τεχνικού προβλήματος στο κτήριο.Τα υπόλοιπα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής».

tefaa - katarreysi orofis
Κατάρρευση οροφής στο ΤΕΦΑΑ