«Σκοτωμός» σημειώθηκε on air μεταξύ του παρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου και του δικηγόρου Αλέξη Κούγια λόγω ενός σχολίου του δημοσιογράφου αναφορικά με την υπόθεση του πατέρα που προσπάθησε να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του με υγραέριο, στη Θεσσαλονίκη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής του Mega «Live News» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο πατέρα ως «αρσενικό Πισπιρίγκο», με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να ακολουθήσει η τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, που «εξερράγη» κατά του Νίκου Ευαγγελάτου.
Ακολουθεί κομμάτι του χαρακτηριστικού διαλόγου:
- Κούγιας: «Δεν μπορείτε να δηλητηριάζετε συνεχώς ενώ μια δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, τουλάχιστον 10 ιατροδικαστές...
- Ευαγγελάτος: «Μην ανοίξουμε αυτό. Υπάρχει και η άλλη πλευρά...»
- Κούγιας: «Ποια είναι η άλλη πλευρά;»
- Ευαγγελάτος: «Θα δικαστεί και για τα άλλα δύο παιδιά»
- Κούγιας: «Έχετε καταλάβει ότι μια ποινική δίωξη δεν σημαίνει τίποτα; Έχετε αναγάγει τους εισαγγελείς ότι βγάζουν δικαστική απόφαση. Οφείλετε να ενεργείτε με βάση το νόμο. Αν οι άλλοι δικηγόροι το ανέχονται, εγώ δεν το ανέχομαι».
- Ευαγγελάτος: «Αν υπάρχει κάτι που θεωρείτε πως είναι ευθύνη μας, είναι υποχρέωσή σας να το δηλώσετε».
- Κούγιας: «Η άλλη πλευρά είστε εσείς, η σύζυγός σας και η κ. Κουτσελίνη. Που βγάζετε «ιατροδικαστές» και σας κάνουν εκπομπές».
- Ευαγγελάτος: «Δεν έχω την επάρκεια να τα κρίνω».
- Κούγιας: «Βγαίνει ο άλλος ο μ@λ@κας που πάει να γίνει δήμαρχος...»
- Ευαγγελάτος: «Αντί να πείτε έκανα λάθος...»
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.