Μενού
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τέσσερις συλληφθέντες για το άγριο φονικό στο Δροσερό Ξάνθης, τον καταυλισμό των Ρομά, που βρίσκεται σε αναβρασμό και οι Αρχές φοβούνται μην υπάρξουν κι άλλα θύματα, καθώς η βεντέτα που άνοιξε, μετρά ήδη καμένα σπίτια κι απειλές θανάτου... Ο 36χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος πήρε το δρόμο για τη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτικών και εισαγγελικών Αρχών και τον ακολούθησαν οι δύο γιοι του και ο γαμπρός του.

Οι κάτοικοι του Δροσερού Ξάνθης είναι ανάστατοι και φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των οικείων τους. Το βράδυ της Δευτέρας, συγγενείς του θανόντα κατά πάσα πιθανότητα, αφού άδειασαν το σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη, του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Στη συνέχεια, πυρπόλησαν και το σπίτι του αδελφού του  και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media, ενώ σημειώθηκε και πετροπόλεμος.

Το φονικό

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, οι τέσσερις δράστες, ο 36χρονος πατέρας με δύο γιους και το γαμπρό του, πήγαν στο σπίτι του θύματος και μετά από διένεξη για ο 36χρονος που κρατούσε το όπλο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των συγγενών του.

Το θύμα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, βαριά τραυματισμένο όπου μετά το χειρουργείο στις πέντε τα ξημερώματα κατέληξε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του. Στη συνέχεια, ο 36χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου εξηγούσε τους λόγους που προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη  και παραδόθηκε στην Αστυνομία.