Μενού
exafanisi
Εξαφάνιση Αννας Μαρίας Γ. | Χαμόγελο του Παιδιού
  • Α-
  • Α+

Μία εξέλιξη που ενδεχομένως να έχει κάποια σχέση με τη φρικτή υπόθεση του βιασμού της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη έχει δει το «φως» καθώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την εξαφάνιση μίας 16χρονης που φιλοξενείται στην ίδια δομή παιδικής προστασίας με την ανήλικη που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από παιδόφιλους.

Ειδικότερα, η 16χρονη Αννα Μαρία Γ. έχει εξαφανιστεί από τις 8 Μαρτίου και το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της μετά από εισαγγελική εντολή.

Η εξαφάνιση της 16χρονης έρχεται λίγα 24ωρα αφότου ήρθε στη δημοσιότητα η υπόθεση της 14χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ φέρεται να έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα στη Νέα Σμύρνη που φιλοξενείται και να επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Στην ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρεται:

«ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΣ Γ., 16 ΕΤΩΝ # Missing Alert

Στις 08/03/2023, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη, η Άννα Μαρία Γ., 16 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 22/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,73 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι, γκρι φούτερ ζακέτα και σκούρο γκρι αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».