Μενού
biasmos-anilikis
Βιασμός ανήλικης | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Στην αποκάλυψη μίας νέας σοκαριστικής υπόθεσης σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης προχώρησε η εκπομπή του Mega «Live News», Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο, μια νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης έρχεται να προστεθεί στις πάμπολλες προηγούμενες με μία 13χρονη κοπέλα από τη Λακωνία να υποστηρίζει πως έμεινε έγκυος και γέννησε στα τέλη του 2022 το παιδί του βιαστή της σε μαιευτήριο της Αθήνας.

Η υπόθεση κινητοποίησε την Αστυνομία, η οποία μετά από κατάθεση της ανήλικης που υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, τους συνέλαβε, με τους ίδιους να παραδέχονται μεν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι έγινε με τη θέλησή της.

Η ανατριχιαστική συνέχεια

Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος, όπως ανέφερε η ανήλικη, τη βίαζε και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τον τοκετό, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, επίσης τη βίαζε.