Μενού
 proponitis-ilioypoli
Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη | Facebook
  • Α-
  • Α+

Αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινή γνώμη η νέα υπόθεση παιδικής κακοποίησης με έναν προπονητή τάε κβον ντο να εκμεταλλεύεται τη θέση του και να ασελγεί κατ' εξακολούθηση σε ανήλικα κορίτσια. Ο 44χρονος, που είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού κατηγορείται για σωρεία κακουργημάτων και την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του περιλαμβάνει αδικήματα για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο Γιάννης, πρώην αθλητής του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την σχέση του και τη γνωριμία του με τον 44χρονο.

Ερ: Από μικρός στο Ταε Κβον Ντο, μέχρι ποια ηλικία;

Απ: Εκανα μέχρι τα 16 μου και μετά έφυγαν από τον σύλλογο πήγα στον άλλο μέχρι τα 18 μου.

Ερ: Τον συγκεκριμένο τον είχες προπονητή;

Απ: Ναι, ναι

Ερ: Πώς ήταν σαν άνθρωπος;

Απ: Φιλικός πολύ, ήταν σαν πατέρας μας. μας μίλαγε πολύ φιλικά. Φερόταν σε όλους το ίδιο, δεν είχαμε παρατηρήσει κάποια συμπεριφορά διαφορετική.

Ερ: Με τις κοπέλες είχε άλλη συμπεριφορά;

Απ: «Οπως ήταν με εμένα ήταν με όλα τα παιδιά. Με εμένα λίγο πιο φιλικά, γιατί ήμασταν και κοντά, δεν ήμασταν απλά "ήταν ο δάσκαλός μου". Τόσα χρόνια τον ήξερα καλά, είχα πάει και στο εξωτερικό μαζί του για αγώνες. Ηταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα τότε, ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Πάθαμε σοκ όλοι. Δεν το περίμενα καθόλου, να σας πω την αλήθεια. Γιατί είχε ακουστεί νομίζω και κάτι με ένα όπλο που είχε βγει. Εκεί πάθαμε το πρώτο σοκ. Και τα κοριτσάκια που έκαναν την καταγγελία, αν τους έλεγε κάτι τέτοιο μπορεί να μην το καταλάβαιναν κιόλας σε αυτή την ηλικία, 13 τώρα 14, πόσο ήταν.

Θα μπορούσε οι κοπέλες που το έκαναν (σ.σ.: την καταγγελία) να τον είχαν ερωτευτεί αλλά γενικά είναι όλο λάθος, ξεκινάει όλο λάθος. Αλλά ήταν παιδάκια καταλαβαίνετε, ήταν 14-15 ετών. Δεν διέκρινα κάποια περίεργη συμπεριφορά. Να πω ότι κάτι συμβαίνει εδώ ή ότι κάποιου κοριτσιού του αρέσει ο δάσκαλος. Γενικά το κλίμα ήταν πολύ φιλικό».