Μενού
alexis-koygias
Αλέξης Κούγιας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Διαμάχη μεταξύ του Αλέξη Κούγια, νυν δικηγόρου της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου που δικάζεται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στην Πάτρα και του τέως δικηγόρο της, Όθωνα Παπαδόπουλου, έχει ξεσπάσει με αφορμή τα όσα έχει πει ο κ. Παπαδόπουλος. Ειδικότερα, σε προγενέστερη ανακοίνωσή του πριν το τέλος του 2022, ο πρώην δικηγόρος της 34χρονης μητέρας είχε πει ότι ο «Αλέξης Κούγιας αγόρασε την υπόθεση Πισπιρίγκου, δεν του ανατέθηκε», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κούγια, ο οποίος και έδωσε τη δική του απάντηση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και υπογράμμισε πως: «Ούτε μήνυση, ούτε αγωγή μου έχει κάνει ο κύριος Παπαδόπουλος, γιατί δεν με έχει καλέσει κανείς. Ομως, έχω κάνει εγώ και μηνύσεις και αγωγές για αυτό που είπε, ότι αγόρασα την υπόθεση της Πισπιρίγκου. Ειλικρινά σας το λέω, αν μπορέσω να του πάρω και το σπίτι, θα του το πάρω. Ο,τι είπε ειδικά για αυτή την τρομερή συκοφαντία που κατασκεύασε αυτός ο βρομερός Λαζόπουλος, τότε που επί χρόνια προσπαθούσε να υποβαθμίσει την προσωπικότητά μου. Είναι γνωστό σε όλους ότι τότε με είχαν χτυπήσει δύο μπράβοι γνωστού επιχειρηματία με σιδερογροθιά», υπογράμμισε στη συνέχεια.

«Η οικογένεια Πισπιρίγκου και η ίδια μάς έχουν δώσει την εντολή να καταθέσουμε μία μήνυση σε βάρος του Όθωνα Παπαδόπουλου), για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα για το οποίο έχει καταδικαστεί και για το οποίο είναι υποχρεωτικό να χάσει την άδειά του. Είναι το αδίκημα της απιστίας δικηγόρων», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο συγκεκριμένος τύπος δεν είχε διορίσει ούτε έναν ιατροδικαστή, ούτε έναν απλό γιατρό για να υποστηρίξει αυτή τη γυναίκα, ενώ είχε εισπράξει από την οικογένεια Πισπιρίγκου περισσότερα από 10.000 ευρώ. Αύριο βγαίνει μία αποκάλυψη από εμένα για την υπόθεση Πισπιρίγκου, που κάποιοι θα εξαφανιστούν από την τηλεόραση», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, συμπληρώνοντας: «Μιλάμε για ανθρώπους που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα χρήματα. Θα καταλάβετε για τι σκευωρία μιλάμε σε βάρος της κυρίας Πισπιρίγκου».