Μενού
proponitis-ilioypoli
Προπονητής τάε κβον ντο Ηλιούπολη | Facebook
  • Α-
  • Α+

Νέες αποκαλύψεις για τη φρικιαστική δράση του 44χρονου προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού και κατηγορείται για τον βιασμό - τουλάχιστον - πέντε ανήλικων αθλητριών του, έρχονται στο «φως». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος παιδοβιαστής φέρεται να έκρυβε τη σκοτεινή και φρικιαστική του δράση, καθώς μπορούσε έτσι να «παγιδεύει» τα ανήλικα θύματά του αλλά και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των γονιών των παιδιών. Μάλιστα, ακολουθούσε ένα μοτίβο προκειμένου να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των ενηλίκων.

Οπως αναφέρει και το Mega ο 44χρονος οργάνωνε ταξίδια σε αγώνες στο εξωτερικό, καλοκαιρινά καμπ, πεζοπορίες και ημερήσιες εκδρομές, τα οποία και διαφήμιζε αρκετά ανοιχτά στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2019, μάλιστα, ο 44χρονος είχε διοργανώσει μέσα στη σχολή πιτζάμα πάρτι, με τα παιδιά να είχαν στρώσει τα σεντόνια και τα μαξιλάρια τους σε όλη την αίθουσα προκειμένου να κοιμηθούν. Αξιο αναφοράς είναι ότι στον ίδιο χώρο και πιο συγκεκριμένα στον ημιόροφο του γυμναστηρίου ο 44χρονος είχε δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο σπίτι μετά και τον χωρισμό με τη γυναίκα του, όπου και υπήρξαν καταγγελίες ότι κακοποίησε σεξουαλικά τις ανήλικες μαθήτριές του.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας για τον ίδιο, είναι σοκαρισμένοι με τα όσα έγιναν, καθώς ανέφεραν ότι ο 44χρονος είχε κάνει τη δουλειά σαν «οικογένεια», καθώς την αγαπούσε πάρα πολύ. Ο προπονητής προχωρούσε στις φρικιαστικές πράξεις, όπως και ανέφεραν οι καταγγέλλουσες που «έσπασαν» τη σιωπή τους και υπέβαλαν μήνυση στην εισαγγελία, από το 2009 μέχρι και το 2020, όπου και τις απομόνωνε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στον σπίτι του και να τις κακοποιούσε σεξουαλικά. Μάλιστα, ο 44χρονος φέρεται να βιντεοσκοπούσε και τους βιασμούς, ενώ στη συνέχεια τις απειλούσε για να μη μιλήσουν.

Μάλιστα, μερικά από τα κορίτσια, τα οποία τον κατήγγειλαν και είναι ανήλικα πλέον, προχώρησαν σε μία ακόμη σοβαρότερη καταγγελία για την αρρωστημένη δράση του 44χρονου προπονητή, καθώς αναφέρουν ότι μέχρι και σήμερα, λίγες μέρες πριν συλληφθεί, ασελγούσε σε βάρος μίας ανήλικης η οποία είναι 15 ετών. Για αυτό το λόγο κιόλας εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Μετά τη σύλληψη του προπονητή ανοίγουν και τα στόματα για τη φρικιαστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα πέντε κορίτσια, που κατέθεσαν σε βάρος του, έχουν μιλήσει, παράλληλα, και έχουν αφήσει υπόνοιες για ακόμη δύο παιδιά, γιατί έβλεπαν τις κινήσεις που έκανε ο προπονητής και καταλάβαιναν ότι τα εν λόγω παιδιά είναι θύματά του. Στις καταθέσεις τους, επίσης, τα πέντε κορίτσια έχουν μιλήσει και για το σχέδιο του. Οπως αναφέρεται, έχουν πει ότι η παρενόχλησή τους ξεκινούσε από την ώρα που τους έκανε μασάζ στα άκρα τους. Ειδικότερα, ξεκινούσε να τους κάνει μασάζ στα πόδια για να χαλαρώσουν και προχωρούσε κατά τη διάρκεια του μασάζ κάνοντάς τους, σύμφωνα με τις καταθέσεις των κοριτσιών, κομπλιμέντα για το σώμα τους.

Θέμα χρόνου οι νέες καταγγελίες

Νέες εξελίξεις αναμένονται στη φρικιαστική υπόθεση της Ηλιούπολης, καθώς ο 44χρονος κατηγορούμενος ερευνάται για κακοποίηση πέντε παιδιών ενώ ενδέχεται η έρευνα των Αρχών να αναδείξει ότι υπήρξαν και άλλα θύματα. Σύμφωνα με τος πληροφορίες, πρόκειται να καταθέσουν ακόμη δύο κοπέλες για αντίστοιχες πράξεις. Η εκτίμηση των Αρχών είναι πως θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Υπάρχουν ενδείξεις, για ακόμη μία 15χρονη, η οποία θα κληθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για να δώσει κατάθεση. Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Παρασκευή (24/3) απολογείται στον ανακριτή ο 44χρονος προπονητής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έχουν βγει στο «φως» τις τελευταίες ημέρες και σχετίζονται με τις ασελγείς πράξεις του σε βάρος ανηλίκων.
 

Ξεσπά πατέρας: «Δεν ανέχομαι να ακουμπήσει κανένας το παιδί μου»

Για τον 44χρονο προπονητή της Ηλιούπολης, του οποίου και ανακλήθηκε η άδεια άσκησης επαγγέλματος μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μίλησε ο πατέρας ενός αθλητή, αποκαλύπτοντας πως επιβράβευε τις αθλήτριες αγγίζοντάς τες σε διάφορα σημεία του σώματος. Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA ο κος Γιώργος εξήγησε πως δεν τον εκπλήσσουν τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του προπονητή, ενώ αποκάλυψε πως ο προπονητής είχε αναλάβει την προπόνηση του παιδιού του τα έτη 2010 – 2011.

Ο ίδιος αποφάσισε να διακόψει την προπόνηση του παιδιού του με τον συγκεκριμένο προπονητή, επειδή ο τελευταίος αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει. «Εγώ το παιδί δεν ανέχομαι να το ακουμπήσει ο Θεός ο ίδιος. Όποιος ακουμπήσει το παιδί μου θα τον σκοτώσω, είπε εξαγριωμένος. Ακόμη, αποκάλυψε πως πολλές φορές ο προπονητής άγγιζε τις αθλήτριες κατά τη διάρκεια των αθλητικών ασκήσεων, ενώ ο ίδιος υπήρξε μάρτυρας τέτοιων σκηνών.

«Δεν είχα σχέση μαζί του, δεν είχα ούτε πάρε δώσε ούτε φιλικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο. Πήγαινα το παιδί μου, εγώ, το τονίζω, στο γυμναστήριο, περίμενα και το έπαιρνα. Όχι το πήγαινα, το άφηνα και το έπαιρνα ύστερα από δύο ώρες, όπως έκαναν άλλοι γονείς, ή να τα φέρνει αυτός με το δικό του το αμάξι στο σπίτι τους», είπε ο κος Γιώργος.