Μενού
thessaloniki - apopeira aytoktonias
Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη | ThessToday
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (26/3) ένα θρίλερ στη Θεσσαλονίκη, όπου και μία γυναίκα μπήκε σε νεόδμητη επταώροφη οικοδομή, ο οποία παραμένει υπό κατασκευή εδώ και δύο χρόνια, και απειλεί να αυτοκτονήσει. Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες μέσω του ειδικού του διαπραγματευτεί προσπαθούν να αποτρέψουν τη γυναίκα από το να προβεί στο απονενοημένη πράξη. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρεται, δεν την έχουν πείσει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικές ιστοσελίδες, όπως είναι το «thesstoday», στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για ποιο λόγο η γυναίκα απειλεί να πέσει στο κενό. Συγκεκριμένα, η γυναίκα περίπου 60 ετών ανέβηκε στην ταράτσα επταώροφης πολυκατοικίας επί της οδού Γαβριηλίδη στην περιοχή Ντεπώ από το απόγευμα και απειλεί να πέσει στο κενό. Η αστυνομία έχει κλείσει από νωρίς τον δρόμο στο σημείο, ενώ στον ίδιο δρόμο βρίσκεται και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε», λέει ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. 

Σε επικοινωνία που είχε μαζί με τον ειδικό διαπραγματευτή η γυναίκα τού ζήτησε να δει την κόρη της, αλλά αυτό δεν έχει καταστεί ακόμα δυνατό.  Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον διαπραγματευτή να ακούγεται κάποια στιγμή να λέει στη γυναίκα πως «υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε». Της προτείνει «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και «θέλω να σε βοηθήσω να έρθω από εκεί». Ο διαπραγματευτής προσπαθεί να την πείσει να κατέβει και της λέει «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

thessaloniki - apopeira aytoktonias
Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη | ThessToday
thessaloniki - apopeira aytoktonias
Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη | ThessToday