Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια πρωτοφανής κατάσταση λαμβάνει χώρα στη Ρόδο, όπου μαθητές Γυμνασίου εμπλέκονται σε υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας. Ενας 14χρονος μαθητής, ήρθε σε συνουσία με 13χρονη μαθήτρια και κατέγραψε τις στιγμές με το κινητό του τηλέφωνο. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο νεαρός ύστερα από προτροπή άλλης κοπέλας, μιας έτερης 14χρονης, μοίρασε το βίντεο, το οποίο έφτασε σε όλο το σχολείο. Σε μαθητές και καθηγητές που έμειναν εμβρόντητοι από το υλικό που έφτασε στα κινητά τους τηλέφωνα.

Οπως προκύπτει η 14χρονη φέρεται να είναι η ηθικός αυτουργός του συμβάντος, καθώς φέρεται να δελέασε τον συνομήλικό της με το ποσό των 2.000 ευρώ για να καταγράψει τις ερωτικές περιπτύξεις και να της προσκομίσει το οπτικοακουστικό υλικό. Οπερ κι εγένετο και στη συνέχεια το βίντεο διαμοιράστηκε σε όλη τη σχολική κοινότητα σε μια πρωτοφανή υπόθεση revenge porn.

Η βιντεοσκόπηση της ερωτικής συνεύρεσης σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, με το αδίκημα να διαπιστώνεται στις 8 Μαρτίου και δύο ημέρες αργότερα δόθηκε η εισαγγελική παραγγελία από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Σημειώνεται ότι η 13χρονη έδωσε κατάθεση στις Αρχές παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ η προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οσον αφορά στους γονείς των εμπλεκόμενων παιδιών, η στάση τους δεν συνάδει με την περίσταση, καθώς έχουν ανοίξει «βεντέτα» και αλληλομηνύονται, αντί να ρίξουν τους τόνους.