Μενού
metro-peiraia
Μετρό Πειραιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής έρχεται σε ό,τι αφορά στην αυριανή 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει οι εργαζόμενοι, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά το Μετρό και το Τραμ. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ανεστάλη η απεργία που είχαν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα Μέσα Μεταφοράς. Οπότε με βάση την εξέλιξη αυτή οι γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν κανονικά

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ, σχετικά με την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων του Μετρό και του Τραμ, αναφέρει:

«Στα πλαίσια των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση των αιτημάτων μας και των δεσμεύσεων της κυβέρνησης προς τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, φάνηκε αμυδρά, να υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας για την επίλυση των προβλημάτων.

Για το λόγο αυτό το σωματείο μας αναστέλλει “προσωρινά” μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο Τρίτη 28/3/23, διεκδικώντας κρατικές συγκοινωνίες, φθηνές γρήγορες και αξιόπιστες για όλους τους πολίτες».