Μενού
paidiki-kakopoiisi
Παιδική κακοποίηση | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με κατηγορούμενο έναν 66χρονο λυράρη. Τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φανερώνουν την δράση του 66χρονου,καθώς και ακόμη ενός 46χρονου που δεν έχει συλληφθεί ακόμα, και τον εφιάλτη που ζούσε ο ανήλικος, 11χρονος τότε, στα χέρια του.

Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, οι γονείς του 15χρονου αγοριού μίλησαν στο MEGA, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία. Να σημειωθεί ότι το παιδί μίλησε όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο. «Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους», αναφέρουν οι γονείς του αγοριού.

Ο 15χρονος νιώθει λυτρωμένος

Στο μεταξύ, ο συνήγορος της οικογένειας Γιώργος Κοκοσάλης μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε πως ο 15χρονος λέει πως λυτρώθηκε. Συγκεκριμένα, ο 15χρονος δηλώνει σήμερα λυτρωμένος και παροτρύνει άλλα παιδιά, που βρίσκονται ή έχουν βρεθεί στην θέση του να σπάσουν τη σιωπή τους και να ανοίξουν τα στόματά τους… Να νικήσουν τον φόβο τους και να λυτρωθούν. «Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν!», είναι το μήνυμα που στέλνει σήμερα ο 15χρονος. Την ίδια ώρα και η μητέρα του ζητά να δοθούν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου για να προστατευτούν και άλλα παιδιά