Ο Μάρτης φεύγει ως... γδάρτης με την κακοκαιρία εξπρές να φέρνει, όπως αναμενόταν, χιόνια μέχρι και στην Αττική. Το σκηνικό του καιρού την Τρίτη θύμισε χειμώνα με την θερμοκρασία να πέφτει αισθητά και την πτώση να συνοδεύεται από καταιγίδες αλλά και δυνατούς ανέμους.
Ειδικότερα, στο καταφύγιο Μπάφι της Πάρνηθας η χιονόπτωση είναι πυκνή και όπως φαίνεται στα βίντεο του Forecast Weather το έστρωσε και μάλιστα απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για την κίνηση των οχημάτων.
Για νέα κακοκαιρία μιλά ο Αρναούτογλου
Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αναμένεται να χαλάσει και πάλι καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σημαντική αλλαγή του καιρού από τις 3 Απριλίου αλλά και πάλι θα είναι σύντομη. Με βάση τα στοιχεάι που υπάρχουν η νέα μίνι κακοκαιρία θα έρθει με βροχές σε όλη τη χώρα, αλλά και χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδα.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.