Μενού
EKAB - Asthenoforo
ΕΚΑΒ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 85χρονη γυναίκα το πρωί της Τρίτης (28/3) όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο στην αυλή του σπιτιού της στο Αιγίνιο Πιερίας. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 9.30 όταν στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι. Η ηλικιωμένη φέρεται να στεκόταν κάτω από το στέγαστρο όταν αυτό κατέπεσε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την ηλικιωμένη στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Θεσσαλονίκη: Τοίχος κατέρρευσε πάνω σε αυτοκίνητα από τις ριπές αέρα

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν έριξαν έναν μεγάλο τοίχο πάνω σε τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές. Στο συγκεκριμένο σημείο, πίσω από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, παρκάρουν αρκετοί οδηγοί τα οχήματα τους και από τα χαλάσματα προκλήθηκαν σοβαρές φθορές, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

Οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και αρκετές είναι οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από πολίτες για περιπτώσεις με κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων που εγκυμονούν κινδύνους.

Καυτανζόγλειο: Σαν ανεμόμυλος γύριζε φωτεινός πίνακας

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης έκαναν τον έναν από τους δύο κεντρικούς πίνακες του Καυτανζογλείου να κάνει περιστροφές -πάνω στη βάση του- ανεξέλεγκτα. Η πυροσβεστική απέκλεισε τον χώρο, προκειμένου να επιδιορθωθεί το θέμα, μιας και στο Καυτανζόγλειο βρίσκονται καθημερινά εκατοντάδες αθλητές, για την προπόνησή τους. Τεχνικοί του σταδίου επιλήφθηκαν του θέματος, κάνοντας εργασίες σταθεροποίησης.