Μενού
lyraris-biasmos
Ο λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο | Shutterstock, Facebook
  • Α-
  • Α+

Ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου, φέρεται να έχει «βρώμικο» παρελθόν και με άλλο παιδί. Πρόκειται για ένα επίσης ανήλικο κορίτσι, και για το οποίο ο Κρητικός μουσικός είχε κατηγορηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού. Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν συγγενής, και μάλιστα στενή, του νεαρού που φέρεται να βιαζόταν και να εκδιδόταν επί τρία χρόνια σε παιδόφιλους και παιδοβιαστές.

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί, στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι, και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία. Για «κεραυνό» και «βόμβα» στο κεφάλι τους κάνουν λόγο οι συγγενείς του 66χρονου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Ο 66χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι, σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.