Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένα 43χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται πως το βράδυ της Τρίτης βίασε στο Πέραμα άνα ανήλικο κορίτσι κάτω των 12 ετών, μέσα σε αποθήκη στην οποία εργάζεται και μένει. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του σήμερα το μεσημέρι ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκε υλικό από το χώρο που ζούσε.
Σλυμφωνα με την επίσημη ενημέρωση οι αστυνομικοί της της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τον συνέλλαβαν μεσημβρινές ώρες σήμερα (29-3-2023) στο Πέραμα. Ο 43χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, βραδινές ώρες της 28-3-2023, καθώς και σε προγενέστερο χρόνο, εντός αποθήκης καταστήματος όπου ο ίδιος εργάζεται αλλά και διαμένει προσωρινά στην περιοχή του Περάματος.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ανωτέρω χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) μονάδες αποθήκευσης (USB). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.