Μενού
proponitis
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προσωρινά κρατούμενος είναι πλέον ο προπονητής του τάε κβον ντο, του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εισαγγελία για να διαπιστωθεί αν έχουν υπάρξει κι άλλα θύματα του 43χρονου από την Ηλιούπολη. Μιλώντας για την προφυλάκισή του, η δικηγόρος του Πέρσα Χαρατσιάρη, είπε ότι η υπόθεση είναι πολύπλοκη και πολύπλευρη και γι αυτό άλλωστε η ανάκριση ήταν... ατέλειωτη. 

«Δεν θα μπω στην ουσία της υπόθεσης, γιατί δεν μου επιτρέπεται. Η απολογία ήταν πολύωρη, 7,5 ώρες πραγματικές χωρίς διάλειμμα. Τα θέματα δεν είναι τόσο απλά όσα εμφανίζονται» είπε μιλώντας στο Open και πρόσθεσε: «Αρνούμεθα τις κατηγορίες όπως μάς αποδίδονται».

Κληθείσα να σχολιάσει αν ο πελάτης της ισχυρίστηκε ότι είχε «σχέση» με 17χρονη, η κυρία Χαρατσιάρη, είπε: «Οπως το διατυπώσατε εσείς, είναι αυτό που βγήκε προς τα έξω. Εμεις αρνούμαστε τις κατηγορίες όπως μας αποδίδονται. Δεν θέλουμε ούτε να παραπλανούμε την κοινή γνώμη, ούτε να εμφανίζουμε δεδομένα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν μπορεί κανείς σε μία πρόταση με ένα ναι ή με ένα όχι, να αποδώσει την αλήθεια των γεγονότων» κατέληξε η δικηγόρος του 43χρονου.

Η μαραθώνια απολογία

Με την ολοκλήρωση της απολογίας και την απόφαση για την προφυλάκιση του προπονητή δόθηκε το «πράσινο φως» για τη δημοσίευση των στοιχείων του, προκειμένου να εξεταστεί αν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα. Αξιο αναφοράς είναι ότι αυτό που πηγάζει από τις νέες καταθέσεις των κοριτσιών, οι οποίες και είναι ενήλικες πλέον, είναι ότι ο 44χρονος προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ακόμη ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών λίγες μέρες πριν από τη σύλληψή του από τις Αρχές.

Επί 7μιση ώρες προσπαθούσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι είναι αθώος. Οχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αλλά έκανε λόγο για «σχέσεις» με τις ανήλικες αθλήτριες. «Στο παρελθόν είχα συνάψει σύντομες σχέσεις με τις τρεις κοπέλες που έχουν κινηθεί νομικά. Τότε τα κορίτσια ήταν 17 ετών και σε καμία περίπτωση 12 έως 16. Δεν υπήρξε βιασμός, όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους» είπε η δικηγόρος του εξερχόμενη από το γραφείο της ανακρίτριας.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές Αρχές και ο προπονητής, πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή. «Από το εύρος, τη βαρύτητα, το σύνολο του κατηγορητηρίου, ένα τμήμα συνομολόγησε, όχι όμως όλη την έκταση και τον τρόπο που εμφανίζεται στο κατηγορητήριο. Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται στο σύνολό τους», είπε η κυρία Πέρσα Χαρατσιάρη.