Μενού
trohaio syggroy
Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού | Mega
  • Α-
  • Α+

«Λαχτάρησαν» νωρίτερα, σήμερα, οι επιβάτες ενός αστικού λεωφορείου στην Αθήνα, όταν και είδαν ότι το βαρύ όχημα στο οποίο επέβαιναν ο καθένας και η καθεμία για το δικό του σκοπό του/της να συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα. Το τρομακτικό τροχαίο, όπως αναφέρουν και οι πρώτες πληροφορίες του Mega και της εκπομπής «Live News», σημειώθηκε πριν βγει στη λεωφόρο Συγγρού, όταν και συγκρούστηκε με τα δύο Ι.Χ. Οπως ήταν λογικό, ο πανικός ήταν διάχυτος ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου του ΟΑΣΑ.

Το «ευτυχές» μέσα στην τρομακτική σύγκρουση ήταν ότι δε σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Διευκρινίσεις για το τι έγινε έδωσαν και οι συνδικαλιστές των Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, καθώς υπενθυμίζεται ότι χθες κατά τη διάρκεια δρομολογίου του λεωφορείου «Χ95», που κινούνταν προς το λεωφορείο έπεσε μέρος της οροφής στους επιβάτες του. Ευτυχώς, και στην συγκεκριμένη υπόθεση δε σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, άλλα άνοιξε μία συζήτηση σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα λεωφορεία.

Οσον αφορά συγκεκριμένα στην περίπτωση του τροχαίου στη Λεωφόρο Συγγρού, οι συνδικαλιστές ανέφεραν ότι το λεωφορείο δεν είχε κάποιο πρόβλημα στα φρένα, αλλά ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με τα αυτοκίνητα.