Συνελήφθη, στα πλαίσια του αυτοφώρου, από την Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών Αττικής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών στο λιμάνι του Πειραιά, πρωινές ώρες της Κυριακής (2/4), ένας 35χρονος για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών από την ανωτέρω υπηρεσία αναφορικά με τη δράση ατόμου που εμπορεύεται παράνομα βεγγαλικά πυροτεχνήματα μέσω διαδικτύου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δραστηριότητα.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους πιθανούς αγοραστές, μετέβησαν κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στο λιμάνι του Πειραιά και εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κατέχει σακούλα περιέχουσα 230 βεγγαλικά πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 492 βεγγαλικά πυροτεχνήματα.
Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.
- Βίντεο ντοκουμέντο: Οδηγοί μηχανών πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη διάβαση τρένων
- Ελεγκτής στα ΜΜΜ ζητούσε 20 ευρώ για να μην κόψει κλήση σε πολίτες και μετά... πήρε προαγωγή
- Το ευρωπαϊκό διήμερο Μητσοτάκη, το ύψος του πακέτου της ΔΕΘ και οι 30άρηδες στα ψηφοδέλτια
- Λαγοκέφαλοι: Ο πραγματικός κίνδυνος δεν αφορά τις επιθέσεις σε λουόμενους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.