Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς πέρασαν οι αντίστοιχες αστυνομικές Αρχές σε Ιρλανδία και Ρουμανία, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχαν κλέψει πανάκριβα ρολόγια από κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν... διεθνή δράση καθώς είχαν πραγματοποιήσει ανάλογες κλοπές και σε άλλα σημεία της Ευρώπης. Οπως αναφέρεται, πρόκειται οι δύο δράστες ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων Δίωξης κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ως δράστες κλοπών πολυτελών ρολογιών από κοσμηματοπωλεία της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα 46χρονο και ένα 42χρονο, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν ρολόγια μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κοσμηματοπωλεία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.
Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος τους εκδόθηκαν εθνικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία μετά από κατάλληλες ενέργειες μετατράπηκαν σε ευρωπαϊκά από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ στη συνέχεια μέσω διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους από τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, αναμένεται να ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι δύο αλλοδαποί να εκδοθούν στην Ελλάδα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.