Μία ακόμα... «εκρηκτική» Ανάσταση, έκαναν οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως, επί της οδού Λαγουμιτζή. Στην παρακείμενη πεζογέφυρα, για μία ακόμη χρονιά, μαζί με τα πυροτεχνήματα άτομα έριξαν και μολότοφ, με τον δρόμο μπροστά από την εκκλησία να μετατρέπεται σε βομβαρδισμένο τοπίο.
Το συγκεκριμένο «έθιμο» λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια, με νεαρά κυρίως άτομα να ανεβαίνουν στην πεζογέφυρα επίς της οδού Λαγουμιτζή και να ρίχνουν δεκάδες βόμβες μολότοφ στο δρόμο, αμέσως μόλις ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» από τον παρακείμενο ναό. Εκατοντάδες πολίτες κατέγραψαν με τα κινητά τους το δρώμενο. Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν, λόγω της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου «εθίμου».
Παράλληλα, αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο, ενώ απαιτήθηκε και επέμβαση της πυροσβεστικής.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.