Μενού
hamogelo-toy-paidioy
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη κινητοποίηση έχει τεθεί τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού, όσο και οι αστυνομικές Αρχές μετά και την εξαφάνιση ενός 17χρονου κοριτσιού από Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας στη Νέα Σμύρνη. Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η 17χρονη Άννα Μαρία Γ. εξαφανίστηκε από τη δομή τη Μεγάλη Παρασκευή (14/5) και πιο συγκεκριμένα από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα». Ανακοίνωση για την εξαφάνιση του ανήλικου κοριτσιού εξέδωσε, μεταξύ άλλων, το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρη κοντή μπλούζα, γκρι μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

https://www.facebook.com/hamogelo.org/posts/pfbid02jtqJE7mnmgquj9wxEQvjScZGneVTkumxCFDgupCjvSZ7KBBWCWorBtF39f4xctv4l

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.