Χαρούμενος στον Λευκό Πύργο περπατά ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα αισιοδοξίας. Το αγόρι έδωσε μάχη για τη ζωή του και ταξίδεψε μέχρι την άλλη ακτή του Ατλαντικού, στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει.
Οι γονείς του ανήρτησαν βίντεο και έγραψαν στο facebook: «Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!»
Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες ο Παναγιώτης - Ραφαήλ γιόρτασε τα 5α γενέθλιά του. Οι γονείς του έγραψαν τότε: «Σήμερα το αγοράκι μας έκλεισε τα 5 του χρόνια!! 5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ! Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη και υγεία!»
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.