Μενού
patra
Πάτρα, ταβέρνα | Facebook
  • Α-
  • Α+

Στο επίκεντρο παραμένουν οι συζητήσεις για τα όσα έγιναν σε ταβέρνα στην Πάτρα, όταν μία παρέα έφαγε και έφυγε χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό, και ο επιχειρηματίας τους «επικήρυξε» στο Facebook, ανεβάζοντας εικόνες τους από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, προσπαθώντας ακόμη να τους εντοπίσει. 

Η σερβιτόρα που τους εξυπηρέτησε θυμάται τον διάλογο που είχε μαζί τους. Έκπληκτη τους ρώτησε μήπως αυτά που ζήτησαν να τους φέρει ήταν πολλά. Εκείνοι απάντησαν αρνητικά και μόλις έφαγαν, σηκώθηκαν και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τα 180 ευρώ του λογαριασμού. 

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους: «Ήρθαν έξι άτομα, κάθισαν στο τραπέζι, παρήγγειλαν πάρα πολλά πράγματα. Η σερβιτόρα που πήγε τους είπε "είναι πάρα πολλά", αλλά εκείνοι είπαν: "όχι, θα τα φάμε". Μάλιστα, ένα άτομο της παρέας μπήκε στο μαγαζί και όταν είδε τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του καταστήματος απασχολημένο έκανε νόημα στην παρέα του και εξαφανίστηκαν, χωρίς να πληρώσουν.

«Στην αρχή φύγανε οι δύο. Είχανε μείνει μετά οι τέσσερις. Σηκώθηκε ο ένας από τους τέσσερις, πήγε μέσα στο χώρο της κουζίνας. Είχε βάλει να φορτίζεται το κινητό του, είδε ότι ήταν αλλαγή σερβιτόρου. Ο ένας είχε καθίσει και έτρωγε και ο άλλος ετοίμαζε τον δίσκο. Είδε ότι υπήρχε κενό και φύγανε» πρόσθεσε στην εφημερίδα «Γνώμη» ο ιδιοκτήτης, εξηγώντας ότι τον ειδοποίησε μια άλλη παρέα φίλων του.

«Μας λένε “ρε παιδιά, αυτοί φύγαν γρήγορα, τι έγινε;”», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης. Ο επιχειρηματίας σημειώνει ότι η ίδια παρέα, έκανε το ίδιο και σε άλλα καταστήματα. Όπως λέει, μετά την «επικήρυξη», τον κάλεσαν συνάδελφοί του και από άλλα καταστήματα, οι οποίοι μοιράστηκαν τις δικές του εμπειρίες.

«Είχανε πάει σε μία εταιρεία franchise, προσπάθησαν να βγάλουν με μαγνητάκι αυτό που είχαν στις μπλούζες, τους είδαν, φύγανε. Πήγανε σε μία άλλη εταιρεία, πήγαν να πάρουν ένα μπλουζάκι, το ίδιο έγινε. Είχανε βγει για «ψώνια» εκείνη την ημέρα, φάγανε και τζάμπα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA