Ολοσχερώς καταστράφηκε η καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη που προξένησε ζημιές και στην ευρύτερη περιοχή. Το συγκεκριμένο κατάστημα βρισκόταν σε λειτουργία μόλις για 20-25 ημέρες με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μια τουλάχιστον κάμερα ασφαλείας δείχνει ότι κάποιος εναπόθεσε τσάντα έξω από το κατάστημα λίγο πριν την ισχυρή έκρηξη.
Η ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα και υπάρχουν ζημιές τόσο στον πρώτο όροφο του κτηρίου, καθώς και σε διπλανό κτήριο, όπως επίσης και σε 4 οχήματα. Είναι ενδεικτικό ότι κομμάτια από το κτήριο εκτοξεύτηκαν σε πολύ μεγάλη απόσταση.




- Λεκτικός: Το «μήνυμα του διαβόλου» και το μοιραίο τσίμπημα του σκορπιού
- Ηλικιωμένα αδέρφια παίζουν... σφαλιάρες live για περιουσία στη Μύκονο
- Η ανατριχιαστική δολοφονία της μικρής Άννυ – Όταν η αθωότητα συγκρούστηκε βίαια με τη φρίκη
- Ο Τραμπ ξεκινά το «Project Freedom» στο Ορμούζ - «Παραβίαση της εκεχειρίας» απαντά η Τεχεράνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.