Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκε χειριστής γερανού, ο οποίος, το απόγευμα του Σαββάτου (29/4), εκτελώντας εργασίες σε εργοτάξιο φυσικού αερίου στην περιοχή του Απαλού, χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από πολύ υψηλή τάση ρεύματος, το όχημα να πάρει φωτιά και να προκληθεί μπλακ άουτ στην περιοχή.
Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο χειριστής, ηλικίας περίπου 48 ετών, εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και μόλις διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με εγκαύματα από τα χιλιάδες βολτ που τον «χτύπησαν».
Πώς έγινε το ατύχημα
Το εργατικό ατύχημα συνέβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες όταν ο γερανός που ξεφόρτωνε στους μεταλλικούς σωλήνες σε ένα σημείο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ, τα χτύπησε και από την ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε πήρε φωτιά.
Σύμφωνα με το e-evros.gr, στο σημείο του ατυχήματος σημειώθηκαν εκρήξεις και μεγάλη φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί μπλακ αουτ στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετοί εγκλωβισμοί σε ασανσέρ.
Μάλιστα, οι εκρήξεις είναι αλλεπάλληλες ενώ η ατμόσφαιρα στον Απαλό είναι αποπνικτική σύμφωνα με κατοίκους. Επιτόπου έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Αλεξανδρούπολης με έξι πυροσβέστες και με ειδικό αφρό έσβησαν την πυρκαγιά.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Γκιζέλα Ντάλι: Η πορεία της Ελληνίδας Μπριζίτ Μπαρντό από την κωμωδία στις ερωτικές ταινίες
- Μαζωνάκης: Κανείς από το προσωπικό του ιατρείου δεν τον συνόδευσε στο νοσοκομείο - Τον έβγαλαν με καρέκλα
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.