Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής μετά και τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού Έλληνα DJ, Σάκη Κουταβά ή όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα «Dion» το βράδυ του Σαββάτου (29/4), όσο ήταν στη Μύκονο.
Ο «Dion» είχε μεγάλη παρουσία στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, καθώς έπαιζε για αρκετά χρόνια τόσο σε μαγαζιά των Κυκλάδων, όσο και στην Αθήνα. Μάλιστα, με τις μουσικές επιλογές του συνόδευε τα βράδια πολλών μαγαζιών σε Σαντορίνη, Μύκονο και Άνδρο για περισσότερα από 20 χρόνια.
Όπως αναφέρεται, ο γνωστός DJ είχε επιστρέψει πρόσφατα στο νησί της Μυκόνου, προκειμένου να εργαστεί την καλοκαιρινή σεζόν σε κέντρα διασκέδασης.
Οι φίλοι του στα social media εκφράζουν τη συντριβή τους για τον θάνατο του Διονύση(Σάκη) Κουταβά γνωστό και ως «Dion».
- Το σχολικό βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ' Γυμνασίου δείχνει τι πάει λάθος με το εκπαιδευτικό σύστημα
- Η πιο παρεξηγημένη πόλη της Ελλάδας είναι ανάμεσα σε βουνό και λιμνοθάλασσα
- Ο δρόμος στο κέντρο της Αθήνας που είναι πιο σκοτεινός και από τη Μόρντορ
- Νίκος Οικονομόπουλος: «Πάρτε τα όλα, δεν τα θέλω» - Πέταξε τα ακουστικά ενώ ήταν στη σκηνή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.