Μενού
dolofonia Karaibaz
Οι φερόμενοι ως εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τα δύο αδέρφια, που εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς είχε γίνει καταγγελία σε βάρος τους και για εκτέλεση ενός πυγμάχου στο Γαλάτσι τον Αύγουστο του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τον Αύγουστο του 2021, τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του Καραϊβάζ, η ασφάλεια Αττικής δέχτηκε μια κλήση όπου ένα άτομο ανέφερε  ότι υπάρχει μια ομάδα δολοφόνων ενώ κατονόμασε τους 4 από τους 5 που έχει διαπιστωθεί ότι συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία για την δολοφονία Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με την κλήση οι 4 επρόκειτο να σκοτώσουν τον πυγμάχο κάτι και που συνέβη τον Αύγουστο του ίδιου έτους. «Θα τελειώσουν τον Κοντογιώργη είναι θέμα χρόνου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στις Αρχές, οι οποίες και δεν έλαβαν ποτέ σοβαρά την καταγγελία του.

Φαίνεται πως αιτία για την εκτέλεση του πυγμάχου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν μια ανθρωποκτονία στη Μεταμόρφωση έξω από μια καντίνα. Φαίνεται ότι αυτή η καταγγελία και η δικογραφία να είχε παραπέσει και να μην είχε τύχει εκμετάλλευσης.

Σημειώνεται ότι ελέγχεται η συμμετοχή αυτών των δυο και άλλων σε άλλες 4 δικογραφίες, ενώ ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία, πήρε εκ νέου τις Αρχές για να τις ενημερώσει πως επρόκειτο να γίνει χτύπημα σε βάρος του πυγμάχου, καθώς οι εκτελεστές είχαν βρει «καθαρά όπλα».

Αρνετίται τα πάντα ένας εκ των συλληφθέντων

Δηλώσεις, ενώ αναμένεται η απολογία του την ερχόμενη Τετάρτη (3/5) έκανε ένας από τους δύο άνδρες οι οποίοι έχουν συλληφθεί για εμπλοκή στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργος Καραϊβάζ, όπου και δηλώνει αθώος

Μιλώντας στον Alpha, ο 40χρονος για τον ίδιο έχουν εκδοθεί δύο εντάλματα μέχρι στιγμής, το ένα για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και το δεύτερο για μία εκτέλεση στην περιοχή του Γαλατσίου διαψεύδει κάποια συμμετοχή.

«Οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι στη φυλακή με οικογένειες. Εγώ θα αποδείξω, δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα, σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου να τη διαβάσει όλος ο κόσμος. Γελάω δυστυχώς. Θέλω να μου πουν την Τετάρτη που θα περάσω Ανακριτή και Εισαγγελέα ποια είναι τα στοιχεία που με προφυλακίζουν, τίποτα άλλο. Αλλά οι δολοφόνοι του κυρίου Καραϊβάζ θα μείνουν έξω» σημείωσε μιλώντας στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA