Μενού
baftisi
Βάφτιση | NDP
  • Α-
  • Α+

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν γονείς μωρού που διαπίστωσαν μετά το τέλος της βάφτισης πως έκλεψαν τον σταυρό. Ο σταυρός αφαιρέθηκε από το 7 μηνών μωρό από κάποιον επιτήδειο μετά το μυστήριο, αφού υπάρχει η αναμνηστική φωτογραφία του μωρού.

Η βάπτιση έλαβε χώρα στις 22 Απριλίου 2023 σε εκκλησία στη Θεσσαλονίκη. Όταν τελείωσε το γλέντι και η οικογένεια επέστρεψε σπίτι της διαπιστώθηκε πως ο έλειπε από το λαιμό του μωρού ο βαπτιστικός σταυρός.

Η μητέρα του μωρού, Άννα Κούρα, αναφέρει χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr: «Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι με ενημέρωσε η πεθερά μου ότι το μωρό δεν φοράει σταυρό. Το επόμενο πρωινό πήγαμε να κοινωνήσουμε το μωρό με τη νονά του και με ρώτησε πού είναι ο σταυρός -γιατί δεν τον είδε. Ψάξαμε παντού, πήρα τηλέφωνο όλους τους καλεσμένους, αλλά τίποτα. Υπάρχει φωτογραφία με τον σταυρό, αυτό σημαίνει ότι κλάπηκε πάνω από το το παιδί. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω κάτι τέτοιο, να ξεκρεμάσεις από ένα μωρό που μόλις βαφτίστηκε τον σταυρό του. Δεν έχεις τον Θεό σου. Είναι ντροπή. Όποιος το κάνει αυτό είναι τέρας».

Χαρακτηριστικό είναι δε ότι εκτός από τον Σταυρό, κλάπηκαν και μια βέρα και ένα κινητό, «Μετά από λίγο διαπιστώσαμε ότι χάθηκε και η βέρα της κουνιάδας μου, η οποία είναι έγκυος. Είχαν πρηστεί τα χέρια της από την εγκυμοσύνη και την έβαλε στο υπνοδωμάτιο. Μετά από λίγο χάθηκε», συνέχισε η μητέρα του παιδιού.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Δεν είναι τυχαίο να χάθηκαν τρία αντικείμενα. Αυτό μου είπε και η αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Κούρα, η οποία υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, για ηθικούς -κυρίως- λόγους. «Δεν έχει να κάνει με την αξία του Σταυρού. Έχει διαβαστεί αυτός ο Σταυρός στο παιδί μου», τόνισε.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό του επιτήδειου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.