Ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Λαμία πέθανε με λίγες ημέρες διαφορά. Συγκεκριμένα, μετά τον αδόκητο χαμό της δημοτικής υπαλλήλου Αθηνάς Καραΐσκου - Καζανή, πέθανε και ο σύζυγός της, Νικόλαος Καζανής.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, o Νικόλαος Καζανής, συνταξιούχος Δασολόγος, «έφυγε» σε ηλικία 71 ετών, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η είδηση του θανάτου του έρχεται μόλις 12 ημέρες μετά τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Αθηνάς Καραΐσκου - Καζανή, δημοτικής υπαλλήλου στο Δήμο Λαμιέων.
Η κηδεία του Νικόλαου Καζανή πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (2/5) στις 15:00' το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Λυγαριά Λαμίας.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.