Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 20:00 στο Γαλάτσι, όταν εντοπίστηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε σταθμευμένο αμάξι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Φιλοκτήτη Οικονομίδου.
Ο μηχανισμός δεν εξερράγη, ενώ στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών (ΤΕΕΜ), που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για εξέταση.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (5/4) στις 05:30 στον ίδιο δρόμο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να υποστούν εκτεταμένες ζημιές, ενώ το ΤΕΕΜ βρήκε στον μπροστινό τροχό ενός τρίτου αυτοκίνητου έναν εμπρηστικό μηχανισμό ακέραιο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα αυτοκίνητα ανήκουν σε συνεργείο αυτοκινήτων που εδρεύει στο Γαλάτσι.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.