Μενού
royla-pispirigkoy
Ρούλα Πισπιρίγκου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ανακοίνωσε κατά την εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος υποστήριξε στην εκδίκαση για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας πως σήμερα Παρασκευή (5/5), εκδόθηκε βούλευμα που παραπέμπει την πελάτισσά του σε δίκη για τα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.  

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε στο Μικτό Ορκωτό τη διακοπή της δίκης για την Τζωρτζίνα προκειμένου να διοριστούν δύο πραγματογνώμονες ψυχίατροι που θα εξετάσουν την κατηγορούμενη για να διαπιστώσουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ανδρέα Ηλιάδη περί συνδρόμου Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου

Συγκεκριμένα, το αίτημα υπεβλήθη μετά την αναφορά του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη, που συνεχίζεται η εξέταση του σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ότι δεν κατέστη δυνατό να αποκλειστεί  η εκδοχή η κατηγορούμενη να πάσχει από σύνδρομο Μινχάουζεν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.