Μενού
tempi-mnimosyno
Μνημόσυνο στα Τέμπη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, όπου και συγκρούστηκε ένα επιβατικό τρένο με μία εμπορική αμαξοστοιχία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Mega, αφορούν στους νεκρούς της μοιραίας πρόσκρουσης αλλά και το πώς ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά στα βαγόνια, που σκόρπισε τον θάνατο.  Δεκαπέντε νεκροί υπάρχουν στο πρώτο βαγόνι κι έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν 20 νεκροί στο κυλικείο του τρένου που έχουν απανθρακωθεί.

Πλέον θεωρείται  βέβαιο ότι η μεγάλη έκρηξη που έγινε, πρόκειται για έκρηξη που έγινε στο κυλικείο.  Το ερώτημα που προκύπτει είναι τα θύματα αυτά έχασαν την ζωή τους από την σύγκρουση των τρένων ή από την φωτιά.

Μάλιστα, το ακόμη πιο ανατριχιαστικό στην υπόθεση είναι ότι υπάρχουν μάρτυρες, που αναφέρουν ότι έχουν ακούσει ανθρώπους από το κυλικείο να ζητούν βοήθεια και να φωνάζουν ότι καίγονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται μία σχετική έρευνα από πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής, κι έχει υπάρξει αλληλογραφία με τις εταιρίες και τους υπεύθυνους τι ακριβώς υπήρχε στα σκευοφυλάκια, με την επίσημη απάντηση να είναι ότι δεν υπήρχαν στις φορτωτικές εύφλεκτα υλικά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.