Εξιχνιάστηκε η υπόθεση εμπρησμού οχήματος και ρίψης ενεργής χειροβομβίδας σε αυλή πολυκατοικίας στη Γλυφάδα την προηγούμενη εβδομάδα, στο σπίτι όπου διέμενε στέλεχος του Λιμενικού και πιο συγκεκριμένα η υπολιμενάρχης της Γλυφάδας. Για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένας 45χρονος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 45χρονος Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος και κατηγορείται για εμπρησμό, απόπειρα έκρηξης, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ως προς τον τρόπο δράσης του, οι Αρχές θεωρούν δεδομένο, μετά από την έρευνα που πραγματοποίησαν, ότι πρώτα έκαψε το αυτοκίνητο της Αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή του και στη συνέχεια έριξε την χειροβομβίδα στην αυλή της πολυκατοικίας.
«Αστακός» το σπίτι του
Από την κατοχή του καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- κινητό τηλέφωνο,
- 100.000- ευρώ,
- 2 καραμπίνες,
- καραμπίνα άνευ αριθμού και λοιπών ενδείξεων,
- πιστόλι,
- δερμάτινη ζώνη εξάρτησης,
- χειροπέδες,
- 3 μεταλλικοί γεμιστήρες,
- 7φυσίγγια «Hollow point» και
- όχημα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Κακοκαιρία Erminio: Οι περιοχές που μπαίνουν σε Red Code το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες
- Επεισόδιο με Ελένη Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας: Ξαπλώθηκε μπροστά στη Μητρόπολη φωνάζοντας «ειδωλολατρεία»
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.