Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Λαύριο. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μέσω του κλιμακοστάσιου μία γυναίκα από τον 4ο όροφο κι ένα παιδί από τον 2ο όροφο.
Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5) και κινητοποιήθηκαν άμεσα 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι στους άλλους ορόφους της πολυκατοικίας και υπάρχει πολύς καπνός.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων έχουν ανέβει στους πιο πάνω ορόφους για να προστατευθούν από τους καπνούς. Επίσης, σημειώνεται ότι άντρες της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν έλεγχο στο φλεγόμενο διαμέρισμα για να δουν αν υπάρχει κάποιος μέσα.
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.