Στο αυτοκίνητο της μητέρας του στο κέντρο της Καβάλας κλειδώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (12/5) ένα παιδί, 2,5 ετών, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CENTER TV η μητέρα βγήκε από το όχημά της για λίγο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το αυτόματο κλείδωμα και να εγκλωβιστεί το μικρό παιδί μέσα.
Άμεσα, η μητέρα μαζί με τους διερχόμενους πολίτες αλλά και τους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους καταστήματος, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία προκειμένου να απεγκλωβίσουν το παιδί.
Στο σημείο έσπευσε και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας Νικόλαος Μπαλατσούκας, καθώς υπό την επίβλεψη του αλλά και με τις οδηγίες του, απεγκλώβισαν άμεσα το παιδί.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.