Στιγμές τρόμου έζησε μία 21χρονη από τη Λευκάδα όταν της επιτέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της ένας 32χρονος για να τη βιάσει. Η νεαρή επέστρεφε από διασκέδαση όταν δέχτηκε επίθεση αλλά αντιστάθηκε και κατάφερε να χτυπήσει τον δράστη στο πρόσωπο με το τακούνι του παπουτσιού της.
Σύμφωνα με το OPEN η κοπέλα φώναζε «βοήθεια» και άμεσα κατέβηκαν γείτονες στην είσοδο. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή αλλά εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Λευκάδα: Είχε ναρκωτικά και αρχαία νομίσματα
Κατά την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν πάνω του μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, νομίσματα, των οποίων η αρχαιολογική προέλευση και αξία θα εκτιμηθεί από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων και ανιχνευτής μεταλλικών αντικειμένων.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη νομοθεσία για την προστασία των αρχαιοτήτων.
- Το αδιανόητο νούμερο επιβατών που επέστρεψαν σε μόλις ένα 24ωρο από τις διακοπές τους
- «Κομήτης αναγούλας»: Κάτω τα χέρια από τα ελληνικά φέριμποτ
- Οι οκτώ εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα τον Αύγουστο: Ξεκινάει η «μάχη» της ενημέρωσης
- Ιωάννα Τούνη: «Καρφιά» από τις Μαλδίβες για τα ελληνικά νησιά τον Δεκαπενταύγουστο - «Δεν την παλεύω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.