Ένας 60χρονος γιατρός αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:00 το πρωί της Δευτέρας (15/5), στην περιοχή των Πεύκων.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον εγκαυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».
Ο 60χρονος γιατρός, ο οποίος υπηρετεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέρει εγκαύματα α΄ βαθμού στο 80% του σώματός του, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης – Συκεών.
- «Ανεμώνα»: Η ιστορία πίσω από το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κόκοτα που παραλίγο να μην ακούγαμε
- «Με πονάει που έφυγες»: Ραγίζει καρδιές η Ρούλα Κορομηλά - Το τελευταίο μήνυμα του Δημήτρη Κόκοτα
- Το ξέσπασμα του Νίκου Στραβελάκη για τον Αντώνη Πανούτσο: «Ντρέπομαι για αυτά που διαβάζω»
- Το χωριό «καταφύγιο» για τον καύσωνα που έχει 6 βαθμούς κάτω από την υπόλοιπη Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.