Μενού
asthenoforo
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Ένας 60χρονος γιατρός αυτοπυρπολήθηκε έξω από το σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8:00 το πρωί της Δευτέρας (15/5), στην περιοχή των Πεύκων.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον εγκαυματία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Ο 60χρονος γιατρός, ο οποίος υπηρετεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέρει εγκαύματα α΄ βαθμού στο 80% του σώματός του, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...