Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της περιοχής Κανάλια στη Μαγνησία από την αυτοκτονία μίας μαθήτριας, 18 ετών, το απόγευμα της Δευτέρας (15/5). Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το κορίτσι βρέθηκε απαγχονισμένο στο σπίτι του.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gegonota.news, η συμπεριφορά της τις τελευταίες ημέρες δεν ανησυχούσε τους γονείς και τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίο δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.
Όπως λένε οι ίδιοι η 18χρονη το Σάββατο είχε πάει σε ένα πάρτι και ήταν χαρούμενη.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.