Ακόμα μία καταγγελία μέσω της εφαρμογής appodixi έφερε στο φως ένα ακόμα πρατήριο καυσίμων, το οποίο φοροδιέφευγε.
Πρόκειται για βενζινάδικο στο Κερατσίνι, στο οποίο, μετά από το alert, που χτύπησε μέσω του appodixi, οι τελωνειακοί ελεγκτές βρήκαν ότι λειτουργεί πάνω από 2 χρόνια χωρίς να διαθέτει εγκατεστημένο πιστοποιημένο σύστημα εισροών - εκροών και χωρίς να αποστέλλει τα αντίστοιχα δεδομένα στην ΑΑΔΕ.
Το πρατήριο σφραγίστηκε και ανακλήθηκε για δύο μήνες η άδεια λειτουργίας του, μέχρι δηλαδή την υποχρεωτική εγκατάσταση πιστοποιημένου συστήματος εισροών - εκροών, γεγονός, που θα διαπιστωθεί με επανέλεγχο.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών για την απαγόρευση παράδοσης καυσίμων μέχρι την επαναλειτουργία του.
Στον επιχειρηματία επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων ευρώ.
- Σύγκρουση ελικοπτέρων στη Ψάθα: Όσα είπε ο τραυματίας - «Δεν ακούστηκε το ηχητικό προειδοποίησης»
- «Καλύτερος και από τη Βέρρα»: Ο Τσουβέλας πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε σε πανηγύρι
- Ο Νίνης πήγε να αναλύσει την τακτική του ΠΑΟ και τα μπεκ τον έκαναν λούτσα σε Live μετάδοση
- Αεροπορική χρεώνει και τις χειραποσκευές στα ντουλάπια της καμπίνας - Αντιδράσεις από τους επιβάτες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.