Ένας 42χρονος Πακιστανός συνελήφθη, καθώς κατηγορείται ότι βίασε 17χρονη κοπέλα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ο άντρας αντιμετωπίζει και την κατηγορία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανήλικη πήγε χθες (17/05) το απόγευμα, στο σπίτι του άντρα γιατί είχαν φιλικές σχέσεις. Κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος την οδήγησε στο δωμάτιό του όπου και φέρεται να τη βίασε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με την καταγγελία, στη συνέχεια τη φωτογράφισε γυμνή με το κινητό του.
Η 17χρονη, ακολούθως, μετέβη στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας όπου και κατήγγειλε τον Πακιστανό, ο οποίος συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ειδήσεις σήμερα
«Οι άγγελοι μας ακούνε»: Συγκλόνισε ο πατέρας της Φραντζέσκας - Τραγούδησε στη συναυλία για τα Τέμπη
Όλα τα μέτρα της τροχαίας για τις ημέρες των εκλογών - Πότε και για πόσο ανοίγουν τα διόδια
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.