Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 24χρονη Γερμανίδα στην Καλαμάτα, όταν ένας 35χρονος Βούλγαρος την παρακολούθησε και προσπάθησε να τη βιάσει.
Η απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα, σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, της Πέμπτης (18/5).
Καλαμάτα: Πώς έγινε το περιστατικό
Ο 35χρονος την πλησίασε και αρχικά τη θώπευσε στους γλουτούς ενώ στη συνέχεια με σωματική βία προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα για να τη βιάσει. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε, πάλεψε και τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν τον 35χρονο και του πέρασαν χειροπέδες και από τον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του μια μεταλλική βέργα 82 εκατοστών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και για το νόμο περί όπλων.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.