Με κάθε μέσο αναχωρούν και σήμερα -μία ημέρα πριν από τις εκλογές 2023- οι ετεροδημότες από την πρωτεύουσα, με τελικό προορισμό τον τόπο καταγωγής τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Αυξημένη ήταν η κίνηση και χθες Παρασκευή (19/5), ενώ σήμερα, Σάββατο, οι μετακινήσεις αναμένεται να κορυφωθούν.
Κοσμοσυρροή στο λιμάνι του Πειραιά
Από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν σήμερα 12 πλοία για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη. Η πληρότητα ξεπερνά το 80%, ενώ αναμένεται να αυξηθεί καθώς πολλοί είναι εκείνοι που κλείνουν τελευταία στιγμή τα εισιτήρια τους.
Αυξημένη κίνηση και στα αεροδρόμια, τα ΚΤΕΛ και τις εθνικές οδούς
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στα αεροδρόμια της χώρας, στα ΚΤΕΛ αλλά και στις εθνικές οδούς, αφού ανάλογα με τον τόπο τους, οι πολίτες επιλέγουν το κατάλληλο μέσο για να φτάσουν στον προορισμό τους και να ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.