Μενού
karaibaz
Γιώργος Καραϊβάζ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα ντοκουμέντα από τις κάμερες ασφαλείας που οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψη των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Σύμφωνα με το Open, το συγκεκριμένο υλικό αξιοποίησε το τμήμα ανθρωποκτονιών για να φτάσει στα δύο άτομα που συνελήφθησαν. Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα βρέθηκαν στα χέρια του ανακριτή που εξέδωσε και τα εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για δύο καρέ από κάμερες ασφαλείας που απεικονίζουν το λευκό βάν που ανήκει στον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, καθώς και τη μηχανή που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στην εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου.

Χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες έρευνας και παρακολούθησης εκατοντάδων βίντεο από τους αστυνομικούς, προκειμένου να συσχετίσουν το λευκό βαν με τη σκουρόχρωμη μηχανή που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Το υλικό «κούμπωσε» όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το βανάκι βρισκόταν έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ και την προηγούμενη ημέρα του αιματηρού περιστατικού. 

Οι δύο προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι αδέλφια.

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία του Γιώργου Καραιβάζ. Αμφισβητούν, δε, τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές Αρχές και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» βάση των οποίων οδηγήθηκαν σε σύλληψη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA